Wie is Sabine Vermeulen ?

Ik ben uw kandidaat voor de senaat voor de federale verkiezingen vanuit het arrondissement Gent-Eeklo.

Ik steun de N-VA senaatslijst omdat ik wil bijdragen aan de echte Vlaamse waarden. Iedereen streeft naar eerlijkheid, duidelijkheid en menselijkheid. Dat is waar de N-VA voor staat en helemaal Sabine.

• Ik ben kaderlid in een sociaal economiebedrijf en bestuurder van de Vlaamse maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW).

Door mijn professionele ervaring heb ik veel voeling met het bedrijfsleven. Elke dag opnieuw is het een uitdaging om een evenwicht te zoeken tussen het economische en het sociale aspect.

• ik ben OCMW-raadslid, secretaris cultuurraad, lid van de raad voor lokale economie, lid van het beheersorgaan bibliotheek, partijraadslid N-VA, bestuurslid N-VA Leieland, bestuurlid arrondissement Gent-Eeklo.

Op federaal niveau kan N-VA de punten verdedigen waarin de partij marktleider is. Die marktpositie kenbaar maken aan alle Vlamingen is mijn opdracht bij mijn kandidatuurstelling op de lijst voor de Kamer.

Ik ben een fervente aanhanger van de leefbare en verdraagzame republiek Vlaanderen. Ik wil ernstig aan politiek doen, omdat ik een bijdrage wil leveren aan de echte Vlaamse waarden. Elke Vlaming streeft naar eerlijkheid, rechtlijnigheid, duidelijkheid en menselijkheid. En dat is waar Sabine en N-VA voor staan. Een eigentijds en efficiƫnt gezondheidsbeleid is mijn stokpaardje.

Vlamingen en Walen houden er ook op dat vlak verschillende meningen op na. Daarom moet er dringend werk worden gemaakt van een eigen Vlaamse gezondheidszorg!

Sabine Vermeulen

Kortrijksesteenweg 149 - 9800 Deinze
email: sabine.vermeulen(at)n-va.be
gsm 0478 27 08 97
geboren op 12 maart 1971 - 39 jaar

gehuwd met Geert De Mey

Lid van het beheersorgaan van de Deinse bibliotheek - actief in ontwikkelingshulp op de Filippijnen - sociaal & economische bewogenheid met grote interesse voor het bedrijfsleven, wetenschap en cultuur.